Vés al contingut

Inici

 • CONNECTA'T AL SOL
  Solucions
  Energia solar
 • Autoconsum
  Fotovoltaic
  per empreses
  Aprofita les superfícies de la teva empresa i genera la teva propia energia.
  Uneix-te a l'autoconsum solar industrial.
 • Energia solar per la teva llar
  Amb la teva instal·lació fotovoltaica podràs generar la teva electricitat.
  Descobreix conte pots estalviar-te amb l'energia solar.
Connecta't al sol

Energia fotovoltaica per a particulars i empreses

Generar la teva pròpia electricitat amb la instal·lació de plaques solars per a la teva llar o negoci suposa una disminució de la despesa en comparació amb l'energia elèctrica convencional.
Suma't ja a l'autoconsum a casa teva, comunitat, negoci i indústria i estalvia des del primer dia.
Amb la instal·lació fotovoltaica podràs generar la teva electricitat a partir d'una font d'energia renovable i gratuïta: el sol. Descobreix com és de fàcil disposar d'energia solar a casa teva o al teu negoci gràcies a les nostres instal·lacions fotovoltaiques.
Solargest Renovables és una empresa amb més de 10 anys d'experiència al sector de les energies renovables i l'autoconsum solar.
Oferim serveis integrals al camp de l'enginyeria, la construcció i l'explotació d'energies renovables.

We are Building the Future and Restoring the Past

Inverteix en energia solar per estalviar en el futur

Serveis integrals d'enginyeria, construcció i explotació d'energies renovables.

Serveis integrals d'enginyeria, construcció i explotació d'energies renovables.

Tens dubtes?

Preguntes freq√ľents

 

L'energia solar fotovoltaica és una font d'energia renovable i neta que fa servir la radiació solar per produir electricitat. Es basa en l'anomenat efecte fotoelèctric, pel qual determinats materials són capaços d'absorbir fotons (partícules lumíniques) i alliberar electrons, generant un corrent elèctric.

És una de les energies renovables en més expansió i creixement per tots els avantatges que aporta, com l'estalvi a la factura de llum, la possibilitat de vendre excedent i que es tracta d'una energia neta i inesgotable.

L'estalvi que suposa instal·lar panells d'energia solar fotovoltaica és significatiu i pot arribar al 40-60% de la despesa anual en electricitat d'una llar.

Aquesta quantitat variarà en funció de diversos factors, com ara la ubicació geogràfica de l'habitatge i de les plaques fotovoltaiques, la qualitat d'aquestes i el manteniment, etc.

L'estalvi a la factura d'electricitat que obtindrem, unit a les nombroses ajudes i bonificacions que hi ha actualment per instal·lar plaques solars per a l'autoconsum, aconseguiran que puguem recuperar el total de la inversió en 4-6 anys.

Des de Solargest ens ocupem de tot el procés perquè puguis gaudir de l'energia solar al teu habitatge o empresa.
Ens encarreguem de tots els tràmits, instal·lació, gestió d'ajuts i subvencions perquè tu no t'hagis de preocupar per res.

Pots beneficiar-te dels Ajuts i Subvencions que existeixen actualment a Catalunya, tant per a instal·lacions particulars com a empreses:

- Ajuts i bonificacions a l'IBI segons el municipi de la instal·lació.
- Ajuts al permís d'obra.
- Ajuts i bonificacions estatals del pla europeu Next Generation.

Des de Solargest us ajudem en la gestió.

Els panells solars compten amb una gran resistència i durabilitat, amb una vida útil de 30/40 anys, però la seva producció es pot veure minvada si no en fem un manteniment adequat per garantir que tots els seus components funcionin correctament durant el dia a dia, i així perllongar tot el possible la vida útil de la instal·lació.

Our Testimonails

What They Are Saying

Els nostres projectes

Consulta els projectes realitzats

Leadership Role

Leadership Role

Lorem ipsum dolor sit amet and adipiscing nullam vitae zedy.

Industry Corporation

Industry Corporation

Lorem ipsum dolor sit amet and adipiscing nullam vitae zedy.

Discover About us

We’re World's Leading Industry Corporation

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn't anything embarrassing hidden in the middle of text. All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary.

Notícies

Últimes notícies i novetats