Vés al contingut

Instal·lació aerotèrmia

Instal·lació aerotèrmia

instalacion-aerotermia
Aprofiteu l'oportunitat!

El sistema de climatització Total, Renovable i Sostenible

Elimina la caldera de gas o gasoil i utilitza l’energia de l’aire per obtenir la calefacció a l’hivern, la refrigeració a l’estiu i l’Aigua calenta durant tot l’any

 

Què és l’aerotèrmia?

L’aerotèrmia és una tecnologia que permet obtenir energia de l’aire per a cobrir la demanda de calefacció, refrigeració i Aigua Calenta sanitària dels edificis. 

Es tracta d’una bomba de calor que aprofita una font d’energia renovable, aprofitant l’aire de l’entorn

Our Testimonails

What They Are Saying

Avantatges d'instal·lar aerotèrmia a casa teva

Amb un sol sistema tenim la climatització completa de la vivenda

Podem utilitzar els radiadors convencionals ja instal·lats a la vivenda sense necessitat de substituir-los o bé a obra nova utilitzar un sistema de terra radiant i fan-coils.

Alt Rendiment

El 80% de l’energia s’obté de l’aire i només el 20% prové del consum elèctric de la vivenda (si tenim una instal.lació solar d’autoconsum encara reduïm més aquest percentatge).

Segura

Sense dipòsits de gasoil o connexions de gas. Baix nivell sonor de la unitat interior.

Cuida el planeta

Sense emissions directes de CO2 ni combustibles fòssils. És una energia natural, renovable i inesgotable.

Mínim manteniment

No es requereix d’un gran manteniment ja que no disposa de cremador ni de càmera de combustió i per tant no es necessita d’una neteja continua.

Instal.lació senzilla

La màquina interior ocupa el mateix espai que una caldera mural i no es necessita emmagatzematge de combustible ni xemeneia d’extracció.

instalacion-aerotermia

Com funciona l’aerotèrmia?

Hem de tenir clar que és una tecnologia que utilitza com a base l’energia de l’aire per a climatitzar els diferents espais, per tant podem considerar que és una font d’energia altament eficient i totalment neta.

De forma general, la aerotèrmia utilitza la termodinàmica per a transportar energia tèrmica d’un ambient a un altre. Per extreure l’energia de l’aire, s’utilitza un refrigerant que va canviant de líquid a gas i amb l’ajuda d’un compressor aconsegueix robar o cedir temperatura a l’aire.

L’aerotèrmia funciona en un circuit tancat en el que els canvis d’estat del refrigerant marquen els ritmes. Comencem amb el refrigerant en estat líquid a molt baixa temperatura. Aquest passa per una unitat anomenada evaporador, situada a l’exterior de la vivenda. Allí absorbeix la calor de l’aire i canvia d’estat: es transforma en gas. Aquest gas passa cap al compressor, a on eleva la seva pressió i la seva temperatura mitjançant energia elèctrica.

Ja a l’interior de la vivenda, la calor d’aquest gas es transfereix al medi (com a aigua calenta sanitària o calefacció) mitjançant la unitat interior o condensador. En aquest procés, el gas refrigerant cedeix la seva energia i torna a l’estat inicial líquid. Si enlloc de calefacció es busca refrigeració, tot aquest procés funciona a la inversa, extraient la calor de la vivenda i expulsant-la a l’exterior.

We Provide you the Highest Quality Work that Meets your Expectations

Leaderships

Meet the Team

Instal·lació d'Aerotèrmia

Si estàs interessat en la instal·lació d'aerotèrmia a casa teva, posa't en contacte amb nosaltres i t'informarem de les diferents opcions i preus. Estem a la teva disposició.