Vés al contingut

faqs

Tens dubtes?

Preguntes freqüents

L'energia solar fotovoltaica és una font d'energia renovable i neta que fa servir la radiació solar per produir electricitat. Es basa en l'anomenat efecte fotoelèctric, pel qual determinats materials són capaços d'absorbir fotons (partícules lumíniques) i alliberar electrons, generant un corrent elèctric.

És una de les energies renovables en més expansió i creixement per tots els avantatges que aporta, com l'estalvi a la factura de llum, la possibilitat de vendre excedent i que es tracta d'una energia neta i inesgotable.

L'estalvi que suposa instal·lar panells d'energia solar fotovoltaica és significatiu i pot arribar al 40-60% de la despesa anual en electricitat d'una llar.

Aquesta quantitat variarà en funció de diversos factors, com ara la ubicació geogràfica de l'habitatge i de les plaques fotovoltaiques, la qualitat d'aquestes i el manteniment, etc.

L'estalvi a la factura d'electricitat que obtindrem, unit a les nombroses ajudes i bonificacions que hi ha actualment per instal·lar plaques solars per a l'autoconsum, aconseguiran que puguem recuperar el total de la inversió en 4-6 anys.

Des de Solargest ens ocupem de tot el procés perquè puguis gaudir de l'energia solar al teu habitatge o empresa.

Ens encarreguem de tots els tràmits, instal·lació, gestió d'ajuts i subvencions perquè tu no t'hagis de preocupar per res.

Pots beneficiar-te dels Ajuts i Subvencions que existeixen actualment a Catalunya, tant per a instal·lacions particulars com a empreses:

- Ajuts i bonificacions a l'IBI segons el municipi de la instal·lació.

- Ajuts al permís d'obra.

- Ajuts i bonificacions estatals del pla europeu Next Generation.

Des de Solargest us ajudem en la gestió.

Els panells solars compten amb una gran resistència i durabilitat, amb una vida útil de 30/40 anys, però la seva producció es pot veure minvada si no en fem un manteniment adequat per garantir que tots els seus components funcionin correctament durant el dia a dia, i així perllongar tot el possible la vida útil de la instal·lació.